divendres, 13 de novembre de 2020

COLÒNIES A CAN BAJONA

 Hola!

El dimecres 21 d’octubre els nens i nenes de 3r i 4t vam marxar de colònies a Can Bajona, a Clariana de Cardener.

El dimecres vam arribar a la casa de colònies i vam conèixer als monitors i monitores i també les instal·lacions de la casa. A la tarda vam anar d’excursió fins al pantà de Sant Ponç i també vam entrar en una petita mina de coure. A la nit vam jugar al joc de l’ou, al fan i al macarró.

Vam entrar en una mina de coure

Observem el pantà de Sant Ponç 

El dijous va ploure tot el dia, però vam poder fer totes les activitats igualment. Al matí vam fer jocs medievals i també vam aprendre a fer tir amb arc! A la tarda vam conèixer els animals de la granja: Piet, Pia, Lluna i Cometa (els cavalls), Taquetes i Coulant (conills), Mickey i Minnie (cabres), Cinta (vaca), Fusfu i Dina (paons), les ovelles escapistes, la Lluna (l’àguila), els gossos, els ànecs i l'ós rentador. També vam fer coques de vidre cuites al forn de llenya. A la nit vam jugar a la sala gran al psicòleg, a mar i muntanya, furor i al director d’orquestra. 


Vam donar menjar a la Pia i al Piet

Vam fer coques de vidre, boníssimes!

El divendres al matí el Piet ens va portar a fer un tomb amb carro pel voltant de la casa. Després vam anar a fer el bosc vertical i la tirolina. En acabar de dinar vam tornar cap a Vilanova.


La tirolina

El bosc vertical
Han estat unes colònies molt divertides i ens ho hem passat molt bé! Abans de marxar ens vam fer una foto tots i totes a l'escala de la casa. Ens vam acomiadar dels monitors/es i vam tornar cap a casa!Foto de grup abans de marxar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada