dilluns, 8 de juny de 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS. SETMANA 9, DEL 8 AL 12 DE JUNY DE 2020.

Hola Animals i famílies!


Aquesta és la penúltima setmana de curs ja. Ha sigut un curs molt diferent als altres. Ha sigut complicat per tothom: alumnat, famílies i professorat. Tots i totes ho hem fet el millor que hem pogut i sabut. Així doncs, m’agradaria felicitar-vos per l’esforç i dedicació que heu tingut al llarg del tercer trimestre. 


Us felicito per les últimes tasques que heu anat fent! En especial vull destacar el text sobre les pors (i com superar-les) i la carta d’agraïment al vostre tutor o tutora de 5è. Si encara no m’heu fet arribar aquesta carta, feu-ho el més aviat possible. Ja que hem de fer-la arribar a l’alumnat de 5è abans que acabi el curs.


Aquesta setmana ens centrarem en la Patatofesta! Ja sabeu que des de fa 3 cursos, a final de curs, els nens i les nenes de 3r fem una festa ben especial al pati de l’escola: LA PATATOFESTA. 


HORT: PATATOFESTA !


1. Aquesta és una activitat on us convidem a participar a alumnat i famílies (nosaltres també hi serem!).  Es tracta d’un sopar conjunt on cadascú porta un plat per compartir on l’ingredient principal és la PATATA. Aquestes patates són les que hem recollit a l’hort. Dimarts passat el grup 2 va poder recollir les patates. El grup 1 les recollirà el dilluns 15 de juny.


Aquest curs però, serà una PATATOFESTA diferent. No ens podrem trobar totes i tots al pati de l’escola, sinó que farem un dinar conjunt virtual. 


Com? Farem una videotrucada amb el Google Hangouts Meet a l’hora de dinar d’algun dia de la setmana del 15 del 21 de juny, ja concretarem més endavant. Trobareu l’enllaç al bloc de classe. 


2. Recepta: Us proposem de planificar i dur a terme una recepta on l’element principal siguin les patates. Penseu que us ho menjareu vosatres, així que feu alguna cosa que us agradi. Aquí trobareu un document que podeu descarregar per a escriure la recepta (hi ha un word i un pdf, feu servir el que us vagi millor).

Amb totes les receptes, farem un llibre digital i el penjarem al blog. 


Quan la tingueu feta, me la podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  CATALÀ: 

1.NOMÉS PER QUI NO HO HAGI FET ENCARA: Una carta d’agraïment pel vostre tutor/a de 5è. En aquest escrit agraïm al nen o nena que ens hagi ajudat al llarg del segon trimestre a millorar en la lectura en veu alta. Podeu seguir la següent estrucura. Quan la tingueu a punt me la podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  i els les enviaré a l’alumnat de 5è de part vostra. 


2. Activitat: Llegeix les descripcions dels següents animals i encerta de qui parla. http://www.jverdaguer.org/jsmedia/005eficas/ Cal clicar a l’apartat DESCRIPCIÓ. 


CASTELLÀ: 

Et proposem de llegir el text i fer les activitats de comprensió lectora. Pots descarregar-lo aquí. Un cop fetes, m’ho podeu enviar per correu electrònic.


MATEMÀTIQUES: 

Aquesta setmana no us proposem cap tasca de matemàtiques. De tota manera, si en voleu fer, aneu a aquesta plana web: http://www.ceip-diputacio.com/MITJA%20I%20SUPERIOR/mates/matematiques.htm  Aquí trobareu diferents activitats interessants.


ANGLÈS

Us convido a fer les activitats de l’english blog, escriure un text sobre el menjar que us agrada i no agrada a vosaltres, i a algú de la vostra família (veure exemple) i fer la pàgina 54 (exercici àudio) de l’activity book (recordeu que al blog trobareu les respostes perquè us pogueu autocorregir els exercicis del llibre)


MÚSICA: 

Hola nens i nenes aquesta setmana trobareu una cançó amb percussió corporal per aprendre  al blog de música:  https://musicacossetania.blogspot.com/search/label/3r


 

BIBLIOTECA: 

Ja hem rebut resposta de l’entrevista que vam enviar al Jaume Cela, autor del llibre Aixecant el vol. La podeu llegir al blog de la biblioteca de l’escola: https://blocteka.blogspot.com/2020/06/lalumnat-de-cicle-mitja-entrevistem.html

Segur que us agradarà llegir-la. 
Moltes gràcies i bona setmana!


Una abraçada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada