dilluns, 15 de juny de 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS. SETMANA 10, DEL 15 AL 19 DE JUNY DE 2020.

Hola Animals i famílies!


Aquesta és l'última setmana de curs ja.  Avui ens hem trobat amb el primer grup i demà dimarts ho farem amb el segon. 


Aquesta setmana farem la patatofesta a finals de setmana. Us vull agraïr tot el que heu anat fent al llarg d’aquest curs.Ha estat un curs diferent, extrany. Però us ben asseguro que ha estat especial. Moltes gràcies per haver-ho fet possible. Llàstima del covid-19 que no ens deixa acominadar-nos com ens agradaria. Una abraçada molt forta!


Que passeu bon estiu.


Ramon

 


HORT: PATATOFESTA !


1. PER QUI NO HAGI FET:. Recepta: Us proposem de planificar i dur a terme una recepta on l’element principal siguin les patates. Penseu que us ho menjareu vosatres, així que feu alguna cosa que us agradi. Aquí trobareu un document que podeu descarregar per a escriure la recepta (hi ha un word i un pdf, feu servir el que us vagi millor).

Amb totes les receptes, farem un llibre digital i el penjarem al blog. 


Quan la tingueu feta, me la podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  


2. MOSTRA DE PLATS ELABORATS: El divendres a les 12.00hores farem una video trucada tota la classe conjuntament. Cadascú presentarà el seu plat i acomiadarem el curs. Qui no tingui el plat elaborat en aquell moment i l’hagi elaborat abans, pot ensenyar una foto i explicar-ho. Per a accedir-hi aneu al blog de classe i cliqueu a l’enllaç. http://cossetania201415.blogspot.com/


3. DIBUIX CEP: Us faig arribar una foto del cep del nostre hort per tal que el dibuixeu al vostre dossier.CATALÀ: 

1. Us proposem escriure un text organitzat en dos paràgrafs ben diferenciats. El títol del text ha de ser: EL CURS DE TERCER. El primer paràgraf ha de fer referència a ASPECTES EN QUE HE MILLORAT AQUEST CURS i el segon parlar sobre ASPECTES A MILLORAR DE CARA EL CURS VINENT. 

Quan la tingueu feta, me la podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  


ANGLÈS

Us convido a fer les activitats de l’english blog i fer la pàgina 55 de l’activity book (recordeu que al blog trobareu les respostes perquè us pogueu autocorregir els exercicis del llibre)
MÚSICA: 

Molt bon estiu a tothom!! Seguiu cantant, ballant i gaudint de la música!!

https://musicacossetania.blogspot.com/


Una forta abraçada.


 

BIBLIOTECA: 

Per qui no l’hagi llegit encara… : Ja hem rebut resposta de l’entrevista que vam enviar al Jaume Cela, autor del llibre Aixecant el vol. La podeu llegir al blog de la biblioteca de l’escola: https://blocteka.blogspot.com/2020/06/lalumnat-de-cicle-mitja-entrevistem.html

Segur que us agradarà llegir-la. 
Moltes gràcies a tothom, ens veiem virtualment divendres a les 12.00 hores.


Una abraçada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada