dilluns, 11 de maig de 2020

PROPOSTES D'ACTIVTATS SETMANA 5, DEL 11 AL 15 DE MAIG DE 2020


Hola Animals i famílies!

Us volem agraïr molt l’esforç que esteu fent al llarg d’aquestes setmanes. Endavant!

Aquesta setmana us proposem diverses activitats:

El repte de la setmana: ELS ANIMALS ! (3)

1. Us compartim la següent graella dels ANIMALS INVERTEBRATS per tal que la empleneu. Clica aquí per a descarregar-la. Si el voleu veure de nou, us ajudarà a trobar les respostes. La corregirem a la trobada de dimecres (grups 1, 2 i 3) i dijous (grups 4 i 5). No cal que me l’envieu. L’heu de tenir disponible el dia de la trobada en petit grup.

És interessant revisar el mapa conceptual (que ja teniu) i relacionar-lo amb el video que  acabeu de veure. Clica aquí per a veure’l.


2. Els Kahoots: CATALÀ 

1. QUI NO HAGI ENVIAT LA CARTA PEL COMPANY/A DE CLASSE: Us proposem escriure una carta informal a un company o companya de la classe explicant quines coses ha canviat del vostre dia a dia i de la vostra família. Aspectes a tenir en compte: què ha canviat, com us heu sentit, què és el que heu trobat a faltar, què us ha agradat ... Me la envieu a mi i jo la enviaré a qui vagi dirigida via Dinantia. (la podeu fer a mà o a ordinador). 

Aquí us en facilito una d’ exemple i una guia de com elaborar-la. NO PODEU TRIAR A QUI LI ENVIEU. Així tothom rebrà una carta, i ningú en rebrà quatre. AQUÍ PODEU CONSULTAR A QUI US HA TOCAT ESCRIURE-LI. No cal que contesteu la carta encara. Ho deixem per l’altra setmana. 

Aquesta activitat va lligada a l’activitat proposada des de l’escola per a la Festa de la Primavera: la ConfiFesta. Podeu aprofitar el contingut del text per a fer la foto a allò que vulgueu compartir que hagi CANVIAT amb el confinament.

*SI JA VAU FER I ENVIAR AQUESTA ACTIVITAT LA SETMANA PASSADA, NO CAL QUE LA TORNEU A FER.

CASTELLÀ

Actividad  JCLIC. En la siguiente página encontraréis una actividad sobre LOS ANIMALES. Esta semana hacemos solo LOS ANIMALES DOMÉSTICOS 

PLÀSTICA: 
Us proposem fer un collage dels diferents animals de cada regne. Podeu imprimir diferents fotos de diferents animals de cada regne animal, retallar-les i enganxar-ho amb pega de barra en un full (dret, no de costat) . També podeu retallar les fotos de diaris i revistes.
Si no podeu imprimir fotos ni teniu diaris ni revistes, podeu dibuixar-ho i pintar-ho vosaltres mateixos/es amb els materials que tingueu. 

Aquí en podeu veure alguns exemples. Aquests dos estan fets amb ordinador però. Jo us proposo de fer-los a mà.

M’ho podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  i ho penjaré al blog de la classe. 

MATEMÀTIQUES:

VÍDEO PRESENTACIÓ

VIDEO TASCA DE LA SETMANA


HORT:

Nens i nenes mireu l'hort:


Un cop vist el video, us porposem d’emplenar la part esquerra de la fitxa que teniu adjunta. La part dreta la podreu fer a partir de la setmana vinent, ja que tenim uns sorpresa preparada. Heu d’emplenar la part encerclada en vermell. Com podeu veure també teniu dos marcs de fotos” a la fitxa. Un encerclat en verd, on hi haureu de dibuixar el pàmpol per davant observant la imatge adjunta, i un de blau on hi fareu el dibuix del dors, la part del darrera de la fulla del cep.

Aquí teniu les imatges:

PÀMPOL PER DAVANT

PÀMPOL PER DARRERA

Pares i mares, també veureu que hi ha un document fet en imatge, que seria per aquelles famílies que teniu la possibilitat d’imprimir, i un altre que posa PDF per escriure, que poden escriure-ho directament al pdf i llavors, si en guardeu la còpia, tindran el document escrit.


L’únic que no podran serà fer directament el dibuix de les fulles, que ho podran fer en un full a part.

FITXA PER IMPRIMIR

FITXA PDF PER ESCRIURE

Us vull recordar que:

PÀMPOL: és la fulla del cep

CEP: és l’arbre que fa raïmANGLÈS

Us convido a fer les activitats i veure els vídeos de l’english blog, continuem amb els animals, fer l’exercici 1 (àudio) i 2 de la pàgina 45 i tota la pàgina 46 (vídeo explicatiu) (enviar fotografia a lalonso@escolacossetania.cat)MÚSICA: 

Us proposo que visiteu el blog de música i en un full escriviu les diferències entre les versions 

https://www.blogger.com/u/2/blog/post/edit/1402088593884830998/3117951464018712807


En aquest enllaç podràs practicar la lectura de notes .

https://www.youtube.com/watch?v=dj4l5YDiOpQ


Per últim us proposo aquestes activitats per repassar les notes.

https://drive.google.com/open?id=1cOH6WztkCmWIzdGoiZ9vf_OPebqcWqU_BIBLIOTECA
Dossier del llibre “Aixecant el vol”: lectura del capítol 5 per després poder escriure el resum corresponent al dossier.

Si algú va més endavant no hi ha cap problema, pot seguir el seu ritme i fer el dossier.

Activitats “Després de la lectura” Exercici 5 i 6.

Quan ho tingueu fet, podeu enviar un correu a l’Eli (emerino@escolacossetania.cat) amb el  resum i els exercicis. Moltes gràcies i bona setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada