dimarts, 5 de maig de 2020

Setmana 4 del tercer trimestre. Del 5 al 8 de maig de 2020


Hola Animals i família!
Us volem agraïr molt l’esforç que esteu fent al llarg d’aquestes setmanes. Endavant!

Aquesta setmana us proposem diverses activitats:

El repte de la setmana: ELS ANIMALS ! (2)

Us recomanem mirar aquest vídeo sobre “LOS ANIMALES INVERTEBRADOS” (des del minut 8:20  fins al final). Clica aquí per a veure’l.

És interessant revisar el mapa conceptual (de la setmana passada) i relacionar-lo amb el video que  acabeu de veure. Clica aquí per a veure’l.

Us compartim la següent graella dels ANIMALS VERTEBRATS per tal que la empleneu. Clica aquí per a descarregar-la. Si el voleu veure de nou, aneu a l’inici del video dels ANIMALES INVERTEBRADOS, ja que és la part dels ANIMALES VERTEBRADOS. La corregirem a la trobada de dimecres (grups 1, 2 i 3) i dijous (grups 4 i 5). No cal que me l’envieu. L’heu de tenir disponible el dia de la trobada en petit grup.

CATALÀ 

Us proposem escriure una carta informal a un company o companya de la classe explicant quines coses ha canviat del vostre dia a dia i de la vostra família. Aspectes a tenir en compte: què ha canviat, com us heu sentit, què és el que heu trobat a faltar, què us ha agradat ... Me la envieu a mi i jo la enviaré a qui vagi dirigida via Dinantia. (la podeu fer a mà o a ordinador). 

Aquí us en facilito una d’ exemple i una guia de com elaborar-la. NO PODEU TRIAR A QUI LI ENVIEU. Així tothom rebrà una carta, i ningú en rebrà quatre. AQUÍ PODEU CONSULTAR A QUI US HA TOCAT ESCRIURE-LI. No cal que contesteu la carta encara. Ho deixem per l’altra setmana. 

Aquesta activitat va lligada a l’activitat proposada des de l’escola per a la Festa de la Primavera: la ConfiFesta. Podeu aprofitar el contingut del text per a fer la foto a allò que vulgueu compartir que hagi CANVIAT amb el confinament.


CASTELLÀ: 

Actividad  JCLIC. En la siguiente página encontraréis una actividad sobre LOS ANIMALES. Esta semana hacemos solo LOS ANIMALES VERTEBRADOS. La siguiente semana ya seguiremos con las otras actividades.


A part d’aquestes propostes, us convidem a fer l’activitat proposada per la FESTA DE LA PRIMAVERA (LA CONFIFESTA). Aquesta activitat i la de català estan estretament relacionades. 

Esperem que esteu tots i totes bé!! Us seguim trobant  a faltar molt. 

Moltes gràcies i bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada