dilluns, 18 de maig de 2020

PROPOSTES D'ACTIVTATS SETMANA 6, DEL 18 AL 22 DE MAIG DE 2020

Hola Animals i famílies!


Com estem? Esperem que bé! Us volem felicitar per la vostra participació a les diferents activitats que us hem anat proposant. Podeu veure al blog de classe els diferents collages que heu anat fent i m’heu enviat. Estan molt bé!


Aquí teniu la proposta d’aquesta setmana.


El repte de la setmana: ELS ANIMALS ! (4)


1. El repte de la setmana! Us proposem de triar un parc, jardí o plaça amb arbres. Millor que sigui proper d’on viviu. Podem fer un treball d’observació. Us convertireu en experts i expertes en ORNITOLOGIA (estudi sobre els ocells). Us facilito aquest document per tal que empleneu a l’ordinador o a mà. Com preferiu. Aquesta tasca la posarem en comú durant la trobada de grups del 27 i 28 de maig. L’haurieu de tenir disponible el dia de la trobada en petit grup. Teniu dues setmanes per a fer-la. Un cop ho tingueu acabat, us agrairia molt que m’envièssiu la segona pàgina per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat


2. Per acabar el tema dels animals, us proposo d’emplenar aquest document.  Us servirà per a comprovar si heu entès com s’organitza el món animals. Cal que us descarregueu el document al vostre ordinador i teniu dues opcions: imprimir-lo i emplenar-lo a mà, o bé emplenar el document pdf directament (és un document emplenable).  La corregirem a la trobada de dimecres 20 (grups 1, 2 i 3) i dijous 21 (grups 4 i 5). No cal que me l’envieu. L’haurieu de tenir disponible el dia de la trobada en petit grup.CATALÀ: 

1.Us proposem contestar la carta informal que us han enviat. Me la envieu a mi i jo la enviaré a qui vagi dirigida via Dinantia. (la podeu fer a mà o a ordinador). 

Aquí us en facilito una d’ exemple i una guia de com elaborar-la. CASTELLÀ: 

1. La CH. Ejercicios del cuaderno: páginas 33 y 34 (más dictado de palabras que encontraréis en el solucionario). Podéis consultar el solucionario aquí. No hace falta que me enviéis la tarea ya que es autocorrectiva. PLÀSTICA: 

Ja que us heu convertit en especialistes en ocells, us proposo d’elaborar un dibuix amb un dels animals que hagueu vist durant el treball de camp dels ocells. Podeu utilitzar la tècnica que vulgueu i els materials que disposeu. Això sí, el full millor que que el col·loqueu dret.

Si algú disposa de fang o plastilina, podeu fer una figura en comptes d’un dibuix. Com preferiu,

M’ho podeu enviar per correu electrònic: rfuentes@escolacossetania.cat  i ho penjaré al blog de la classe. MATEMÀTIQUES:

Mirar el VÍDEO

Aquí teniu la fitxa en word i PDF. Qui no ho pugui imprimir ho pot copiar en un paper. 

FITXA EN WORD

FITXA EN PDFHORT

Mirar el vídeo de l’Expert. VÍDEO Com ja us vaig dir teníem una petita sorpresa. A veure si el coneixeu!!

Un cop l’hagueu escoltat podreu emplenar la segona part de la fitxa de la setmana passada.ANGLÈS

1. Us convido a fer les activitats i veure els vídeos de l’english blog (on també hi trobareu les respostes de l’activity book), així com jugar a aquest kahoot.

2. Veure el vídeo d’aquest conte i llegir-lo en veu alta (us podeu gravar en vídeo/àudio i enviar-m’ho)

3. Fer la pàgina 48,  i 92 de l’activity book (enviar fotografia)MÚSICA: 

Visiteu el blog de música i cliqueu a la pestanya de 3r. Allà trobareu la proposta d’aquesta setmana. Podeu enviar les vostres creacions al mail: smerenc2@xtec.cat BIBLIOTECA 

Dossier del llibre “Aixecant el vol”: lectura dels capítol 7, 8 i 9 per després poder escriure els resums corresponents al dossier.

Si algú va més endavant no hi ha cap problema, pot seguir el seu ritme i fer el dossier.

Activitats “Després de la lectura” Exercicis 7, 8 i 9 i  l’apartat C (valoració del llibre)

Quan ho tingueu fet, podeu enviar un correu a l’Eli (emerino@escolacossetania.cat) amb el  resum i els exercicis. Moltes gràcies i bona setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada